YÖK Anadolu Projesi kapsamında Gebze Teknik Üniversitesine Ziyaret Gerçekleştirildi

YÖK Anadolu Projesi kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi ve Siirt Üniversitesi eşleştirilmiştir. Yapılan protokol gereğince Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cahit Epçaçan ve Dr. Öğr. Üyesi Zeynel Yetgin ile birlikte Şubat ayında gerçekleştirilen ziyarette fakültelerimiz arasındaki genel bilgiler ve ders alışverişi konularında görüşmeler yapılmıştır. Görüşmeler Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan ASLAN, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nilay COŞGUN ve Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Özlem AYDIN nezdinde gerçekleştirilmiş olup, Gebze Teknik Üniversitesi tarafından toplamda 14 dersin yürütülmesi kararı alınmıştır. Ayrıca ikili ilişiklerimizin üst düzeyde devam edeceği vurgusu yapılmıştır.

15.4.2021