MAZERET SINAVLARIYLA İLGİLİ DUYURU

Akademik takvime göre 3-7 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan mazeret sınavlarının tarihleri için aşağıda yer alan açıklamalara bakınız.

• Online veya offline mazeret sınavları öğretim elemanı tarafından belirlenecek tarih ve saatlerde yapılacaktır. Gerekli duyurular öğretim elemanı tarafından ALMS (uzaktan eğitim sistemi), OBS (öğrenci bilgi sistemi) veya diğer iletişim kanalları üzerinden öğrencilere duyurulacaktır.
  • Ödev/Proje şeklinde olacak sınavlar için öğretim elemanının belirleyeceği son teslim tarihi geçerli olacaktır.
  • Mazeret sınav türü ve süresi ile ilgili bilgiyi dersin sorumlu öğretim elemanının ALMS ve OBS veya diğer kanallar üzerinden yapacağı duyurulardan edinmeniz gerekmektedir.

NOT: SİUZEM tarafından gerçekleştirilecek olan Mazeret sınavlarına (Türk Dili-II, A.İ.İ.T-II ve İngilizce-II) ait oturumlar 7 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilecektir.

•  Mazeret Sınavlarına girecek öğrenciler saat 09:00 -23:59 aralığında diledikleri vakit online (çevrimiçi) olarak sınav olabilirler. Her öğrencinin 2 (iki) kez sınava giriş hakkı bulunmaktadır.

YUNUS ASLAN 4842231224 / 3902
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi