Diplomalar Hakkında.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Diplomaları Hakkında.

Diplomalarını Teslim Almak İsteyen Öğrencilerimizin Aşağıdaki İşlemleri Yapmaları Gerekmektedir.

1- Öğrenci İşlerinden almış oldukları İlişik Kesme Formu alıp ilgili birimlere imzalattıktan sonra öğrenci kimlik kartıyla birlikte öğrenci işleri bürosuna başvurmaları gerekmektedir. (Geçici Mezuniyet belgesi alan öğrencilerimiz geçici mezuniyet belgelerini alırken bu işlemleri yaptırdıkları için ilişik kesme işlemini yaptırmalarına gerek yoktur.)

2- Öğrencilerimiz Diplomalarını teslim alabilmek için şahsen müracaat etmek zorundadırlar. Diplomalarını almak için şahsen gelemeyecek olan öğrencilerimizin, Diplomalarını alacak olan kişiye Noter Onaylı Vekaletname vermeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

20.8.2021