Dr. Öğr Üyesi Başvuru Ön Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemiz tarafından başvuru başlama 03.10.2023, 17.10.2023 son başvuru tarihli Öğretim Üyesi ilanına Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi kapsamında Mimarlık ve Şehir ve Bölge Planlama bölümleri Doktor Öğretim Üyesi alım ilanı yayınlanmıştır. Başvurular 23.10.2023 tarihinde komisyon tarafından değerlendirilmiştir. Doktor öğretim üyesi kadrosuna başvuru yapan adayların dosyaları, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin 6. Maddesi ile Siirt Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Kriterleri Yönergesinin 5. Maddesinin 2. Fıkrasında belirtilen kriterler çerçevesinde değerlendirilmiştir. Değerlendirme sonucu aşğıda gösterilmiştir.

Adı Soyadı

Değerlendirme Sonucu

Üm** Ak**

İlgili anabilim dalında doktora yapmaması nedeniyle ön değerlendirmeyi geçememiştir.

Ha*** Do***

Dosya eksikliğinden (doktora belgesinin denkliğinin olmaması, ilan metni, not hesaplama tablosu, harici bellek, fotoğraf eksikliği) ön değerlendirmeyi geçememiştir.

Ed* Ko*** Gı***

Başarılı